• Een ontspannende ervaring
  • Ook 's avonds geopend
  • Voor man, vrouw en kind

Kapsalon heren

Wil je graag een kapsalon bezoeken waar heren door professionele kappers worden geknipt? Dan ben je bij Kapperazzi op de juiste plaats. Wij luisteren aandachtig naar jou als klant en geven je zelfs advies over hoe je een betere hoofdhuid, mooier haar en een goede uitstraling kunt krijgen. Al onze kappers hebben de nodige cursussen en trainingen gevolgd, waardoor ze jou het beste van dienst kunnen zijn. Maak een afspraak in een van onze filialen en ontdek de passie die onze kappers voor het vak hebben.

Een kapsalon voor heren bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een kapsalon voor heren bij jou in de buurt? Kapperazzi heeft verschillende filialen in: Maak een afspraak bij de kapsalon die het dichtst bij jou is gevestigd als je graag eens geknipt wilt worden door echte professionals. Voor elke behandeling wordt duidelijk verteld wat de kosten zullen zijn, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Ervaar hoe het is om door een professional geknipt te worden

Wacht niet te lang en maak een afspraak in een van onze filialen om te ervaren hoe het is om door een professional geknipt te worden. Tijdens de behandeling zul je al snel ontdekken dat onze kappers gespecialiseerd zijn op het gebied van hoofdhuiden. Mooi haar begint namelijk bij een gezonde hoofdhuid. Daarom geven onze kappers graag tips over het gezond houden hiervan. Samen streven we één gezamenlijk doel na: jou mooier maken. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over onze kapsalon voor heren? Neem dan telefonisch contact op met een van onze vestigingen. Je kunt ook online een afspraak maken in een van onze kapsalon. 

Vaak bekeken:

Kinderkapper Vlaardingen | Haar verven Schiedam | Kapper Rotterdam