• Een ontspannende ervaring
  • Ook 's avonds geopend
  • Voor man, vrouw en kind

Kinderkapper Dordrecht

Op zoek naar een goede kinderkapper in Dordrecht waar je eenvoudig online een afspraak maakt? Plan dan je bezoek aan Kapperazzi Dordrecht. Bekijk onze openingstijden en zie wanneer je kunt langskomen om jouw zoon of dochter een trendy nieuw kapsel aan te meten.

Enkel het beste voor je kind bij de kinderkapper in Dordrecht

Een kinderkapper in Dordrecht is meer dan enkel de plek waar je zoon of dochter komt voor een mooie, nieuwe coupe. Het moet ook een leuke een aangename ervaring zijn. Daarom zorgen we bij Kapperazzi altijd voor een ontspannen sfeer in onze vestigingen. Zo ook bij de kinderkapper in Dordrecht. Bij een bezoek aan de salon, geniet je kind van meer dan enkel een nieuw kapsel. Ons team van zes kappers heeft ook aandacht voor een gezonde hoofdhuid. Daarom werkt de kinderkapper in Dordrecht enkel met de beste producten voor het haar van je zoon of dochter. We gebruiken professionele shampoo van merken als Schwarzkopf en American Crew.

Maak een afspraak voor het gezin

Wordt het haar van je zoon te lang? Wil je dochter een mooie nieuwe coupe? Maak dan snel een afspraak bij de kinderkapper in Dordrecht. Dit doe je eenvoudig online of telefonisch. Of maak meteen een afspraak voor het hele gezin en maak er een gezinsuitje van. Leuk, toch? Bekijk zeker ook onze openingsuren en prijzen.

Vaak bekeken:

Kinderkapper Dordrecht | Dameskapper Vlaardingen | Highlights Schiedam