• Een ontspannende ervaring
  • Ook 's avonds geopend
  • Voor man, vrouw en kind

Kinderkapper Vlaardingen

Ben je op zoek naar een kinderkapper in Vlaardingen of Rotterdam waar wordt geluisterd naar jouw wensen en die van je zoon of dochter? Maak dan snel een afspraak bij een van de vestigingen van Kapperazzi. Bij ons kan je terecht voor een totaalpakket voor haarverzorging: wassen, knippen, kleuren en meer. Ontdek het nu!

De kinderkapper in Vlaardingen en Rotterdam luistert naar je wensen

Een goede kinderkapper in Vlaardingen, Rotterdam of elders, is een kapper die meer doet dan enkel het haar van je kinderen knippen. Een uitstekende kapper luistert naar jouw wensen en houdt rekening met de gezichtsvorm van je kinderen en de kleur van hun ogen. Heeft je dochter een leuk kapsel gezien online of in een magazine? Dan past de kinderkapper in onze vestiging in Rotterdam of Vlaardingen het aan zodat het perfect past bij jouw kind.

Gezonde huid voor gezond haar

Voor het beste resultaat en gezond haar, heeft de kinderkapper van Kapperazzi in Rotterdam en Vlaardingen ook aandacht voor een gezonde hoofdhuid. Want, wat heeft je zoon of dochter aan een leuk kapsel als het wordt verpest door droog of vettig haar?

Kies voor een ontspannende ervaring en maak meteen een afspraak

Wanneer je jouw kind meeneemt naar de kinderkapper in Rotterdam of Vlaardingen, wil je dat zoonlief of dochterlief een aangename ervaring heeft. Daarom zorgt Kapperazzi altijd voor een aangename en persoonlijke sfeer in alle vestigingen. Is een bezoek aan de kapper nogal stressvol voor jouw kind? Dan geven we je zoon of dochter graag een ontspannende hoofdmassage. Of geniet lekker zelf van een massage terwijl bij je kind een nieuw kapsel wordt aangemeten. Het kan bij de kinderkapper van Kapperazzi in Rotterdam, Vlaardingen en elders. Wacht dus niet langer en maak online een afspraak voor je zoon of dochter. Of bel 010 222 33 35 voor de kapsalon in Rotterdam of 010 460 40 60 voor Vlaardingen.

Vaak bekeken:

Kinderkapper Vlaardingen | Extensions Schiedam | Kapper Rotterdam zondag open