elkom in

Schiedam

Kapperazzi Schiedam kan je vinden in het Hof van Spaland in Schiedam. De gezelligheid van dit winkelcentrum vind je terug in de kapsalon. Het team heeft maar 1 doel en dat is jou mooier maken. Door te kijken naar gezichtsvorm, kleur ogen, huid en haar geven zij precies datgene wat jij nodig hebt. Of het gaat om een passende coupe, een nieuwe haarkleur of een feestkapsel, wij staan voor je klaar! Jouw wensen worden meegenomen in het advies. Wij werken op afspraak. Natuurlijk kun je altijd bellen naar de salon hoe druk het is.

Ga direct naar

Dordrecht

Rotterdam

Schiedam

Contact gegevens

Dordrecht

Rotterdam

Schiedam

Afspraak maken bij

Dordrecht

Rotterdam

Schiedam

Wilt u niets missen!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen.

Aanmelden nieuwsbrief

Privacy verklaring


Openingstijden

Maandag 09.00 - 18.00 uur
Dinsdag 09.00 - 18.00 uur
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur
Zondag Gesloten

Prijzen

Dames v.a. €33,50
Heren v.a €33,50
Kleuren v.a. €45,00
Kinderen v.a. €27,00
 

 

KAPPERAZZI SCHIEDAM- Hof van Spaland 38 - T 010 470 88 01

Klanten reviews

BEOORDELING

Product informatie

Een fantastische lijn van professionele producten maakt dat onze leveranciers zoals Schwarzkopf, Kérastase, STMNT Statement Grooming Goods en Great Lengths hofleverancier zijn van Kapperazzi Schiedam. Wij nodigen u uit om de diverse productgroepen en de nieuwe formules te ontdekken waarmee we de nieuwste haartrends creëren. Trendy styling, levendige kleuren, sublieme verzorging en perfecte perms. Het is een wereld waarin de looks van morgen vandaag voor u beschikbaar zijn.

Acties & Promoties

Geef eens een kapsel cadeau. Onze stijlvolle Giftcard is leuk om weg te geven, maar nog leuker om te krijgen. Verpakt is een trendy giftbox.

 

Kom je 8 keer per jaar, vraag dan ook naar onze knippenkaart, sparen voor volop voordeel. Elke keer als je een kappers- behandeling ondergaat loopt je korting op...

Vraag onze medewerk(st)ers voor meer info.

Bekijk onze salon - Schiedam

Laatste Looks