• Een ontspannende ervaring
  • Ook 's avonds geopend
  • Voor man, vrouw en kind

Kapper Schiedam

De kapper in Schiedam

Wanneer je eens geknipt wilt worden door een echte professionele kapper, ben je van harte welkom in onze kapsalon in Schiedam. Onze kappers hebben de nodige trainingen en cursussen gevolgd, waardoor ze jouw droomkapsel kunnen realiseren. Vertel ons wat voor model je in gedachten hebt, dan gaan wij voor jou aan de slag. Heb je echter nog geen idee, maar ben je wel toe aan een nieuwe coupe? Dan denken we graag met je mee. We houden hierbij uiteraard rekening met de vorm van je gezicht, je haarkleur en de kleur van je ogen. Maak een afspraak met een kapper in onze kapsalon in Schiedam en ontdek onze uitgebreide service zelf.

Diverse behandelingen bij de kapper in Schiedam

Wanneer je naar onze kapsalon in Schiedam komt, kun je kiezen uit diverse behandelingen. Zo staan onze kappers niet alleen voor je klaar om je haar te knippen, maar ook om het bijvoorbeeld te kleuren of te stylen. Bij het maken van een afspraak zie je wat de mogelijkheden zijn en hoe lang elke behandeling duurt. Kies er bijvoorbeeld voor om extensions aan te laten brengen of om highlights te laten zetten. Voor deze en andere behandelingen kun je overigens ook in onze filialen in Dordrecht, Vlaardingen of Rotterdam terecht.

Ontdek onze uitgebreide service

Wil jij eens ervaren hoe het is om door een professionele kapper geknipt te worden? Maak dan snel online een afspraak met een kapper in onze kapsalon in Schiedam. Je zult al snel ontdekken dat het in onze kapsalon niet alleen draait om knippen, verven en stylen, maar ook om de gezondheid van je hoofdhuid. Mooi haar begint namelijk met een gezonde hoofdhuid. We maken gebruik van de beste haarproducten en Shiatsu massagetechnieken om ervoor te zorgen dat jouw hoofdhuid en haar gezond worden. We worden dan ook niet voor niets de beste kapper van Schiedam genoemd. Voor meer informatie bel je naar 010 470 88 01
 

Vaak bekeken:

Kapsalon Rotterdam | Beste kapper Schiedam | Highlights Dordrecht