elkom in

Vlaardingen

Aan de rand van het centrum vindt je ons filiaal in Vlaardingen. De goede sfeer in onze salon zorgt ervoor dat je je direct welkom voelt. Persoonlijke aandacht voor jou zorgt ervoor dat je je wensen kenbaar kan maken. Het team bespreekt met jou de mogelijkheden om je nog mooier te maken. Ook werken wij met de juiste producten om ook thuis je haar te verzorgen en in model te brengen. De hoofdhuidmassages bij onze klanten worden als zeer prettig ervaren. Dus... boek snel je afspraak en laat je verwennen. Alle adviezen zijn vrijblijvend.

Ga direct naar

Dordrecht

Rotterdam

Schiedam

Contact gegevens

Dordrecht

Rotterdam

Schiedam

Afspraak maken bij

Dordrecht

Rotterdam

Schiedam

Wilt u niets missen!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen.

Aanmelden nieuwsbrief

Privacy verklaring

Openingstijden

Maandag 09.00 - 18.00 uur
Dinsdag 09.00 - 18.00 uur
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 21.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur
Zondag Gesloten

Prijzen

Dames v.a. €31,50
Heren v.a €31,50
Kleuren v.a. €45,00
Kinderen v.a. €25,00
 

 

KAPPERAZZI VLAARDINGEN - Veerplein 5 - T 010 460 40 60

Klanten reviews

BEOORDELING

Product informatie

Een fantastische lijn van professionele producten maakt dat onze leveranciers zoals Schwarzkopf, Shu Uemura, Kérastase, American Crew en Great Lengths hofleverancier zijn van Kapperazzi Vlaardingen. Wij nodigen u uit om de diverse productgroepen en de nieuwe formules te ontdekken waarmee we de nieuwste haartrends creëren. Trendy styling, levendige kleuren, sublieme verzorging en perfecte perms. Het is een wereld waarin de looks van morgen vandaag voor u beschikbaar zijn.

Acties & Promoties

Geef eens een kapsel cadeau. Onze stijlvolle kadobon is leuk om weg te geven, maar nog leuker om te krijgen. Verpakt is een trendy giftbox.

Kom je binnen zes weken terug voor een vervolgafspraak, dan ontvang je standaard van ons twee euro vijftig korting op je behandeling!

Vraag ook naar onze knippenkaart, sparen voor volop voordeel. Elke keer als je een kappers- behandeling ondergaat loopt je korting op...

Vraag onze medewerk(st)ers voor meer info.

Bekijk onze salon - Vlaardingen

Laatste Looks