• Een ontspannende ervaring
  • Ook 's avonds geopend
  • Voor man, vrouw en kind

Extensions Rotterdam

Extensions laten plaatsen in Rotterdam

Wil je extensions laten plaatsen en woon je in Rotterdam? Dan is Kapperazzi de plek waar je moet zijn. Onze kappers zijn goed opgeleid en volgen de laatste haartrends op de voet. Zij laten jouw extensions er natuurlijk uitzien en zorgen ervoor dat je zelfverzekerd de kapsalon verlaat. Laat onze kappers weten wat jouw wensen zijn, zodat ze voor het perfecte eindresultaat kunnen zorgen.

Persoonlijk advies over extensions in Rotterdam

Natuurlijk staan we in onze kapsalon in Rotterdam ook voor je klaar met advies over extensions. Onze kappers denken graag met je mee en houden hierbij rekening met de vorm van je gezicht en de kleur van je ogen. Ook wanneer je ervoor kiest je haar te laten verven of highlights te laten zetten, wordt hier uiteraard rekening mee gehouden. Daarnaast wordt er uitvoerig gekeken naar je hoofdhuid. Een goede verzorging van je hoofdhuid is namelijk cruciaal voor een gezond kapsel. Met de speciale Shiatsu techniek kunnen we jouw hoofdhuid masseren, zodat deze weer rustig wordt.

Kom langs in onze kapsalon in Rotterdam

Wil je extensions laten zetten in onze kapsalon in Rotterdam? Of wil je een van onze andere behandelingen laten doen in onze zaak? Plan dan online een afspraak bij ons in of neem contact met ons op door te bellen naar 010 222 33 35. We zien je graag in onze kapsalon verschijnen. 
 

Vaak bekeken:

Extensions Rotterdam | Haar verven Dordrecht | Kapsalon Rotterdam