• Een ontspannende ervaring
  • Ook 's avonds geopend
  • Voor man, vrouw en kind

Highlights Rotterdam

Highlights laten zetten in Rotterdam

Wil je highlights laten zetten en ben je daarom op zoek naar een professionele kapsalon in Rotterdam? Maak dan een afspraak bij Kapperazzi. In onze kapsalon staat een team van goed opgeleide kappers voor je klaar. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en laten ons regelmatig bijscholen om nieuwe technieken onder de knie te krijgen. Voor het laten zetten van highlights ben jij bij ons in Rotterdam dus op de goede plaats.

Persoonlijk advies over highlights in Rotterdam

Weet jij al precies hoe jij je highlights wilt laten zetten? Of heb je juist nog geen idee? In beide gevallen kun je bij ons terecht. De vakkundige kappers in onze kapsalon in Rotterdam geven graag persoonlijk advies over het laten zetten van highlights. Hierbij kijken ze niet alleen naar jouw wensen, maar ook naar wat er bij jouw gezicht en natuurlijke haarkleur past. Op die manier zul je het beste resultaat krijgen. Is Rotterdam wat te ver voor jou? Wij hebben ook zaken in Dordrecht, Vlaardingen en Schiedam waar je highlights kunt laten zetten.

Plan online een afspraak bij ons in

Wil je highlights laten zetten in onze kapsalon in Rotterdam? Plan dan online een afspraak bij ons in. Wist je dat we zelfs op zondag geopend zijn? Kies zelf door welke stylist je geholpen wilt worden en op welke dag en welk tijdstip. Bij vragen kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 010 222 33 35
 

Vaak bekeken:

Highlights Rotterdam | Extensions Schiedam | Kapper Rotterdam