• Een ontspannende ervaring
  • Ook 's avonds geopend
  • Voor man, vrouw en kind

Kapsalon Rotterdam

Een professionele kapsalon in Rotterdam

Kapperazzi is een welbekende kapsalon in Nesselande, in Rotterdam. In onze kapsalons werken professionele kappers die jou een uitstekende service bieden. Wil je een trendy kapsel laten aanmeten? Of zoek je advies over haarverzorging en beauty? Maak dan snel een afspraak en kom langs in ons kapsalon in Rotterdam.

Persoonlijk advies in de kapsalon in Rotterdam

Bij de verschillende vestigingen van kapsalon Kapperazzi, zoals in Rotterdam, ontvang jij altijd persoonlijk advies over de beste haarstijl. Voor we je een nieuwe coupe aanmeten, bespreken we samen jouw wensen. We houden bovendien rekening met de vorm van je gezicht en de kleur van je ogen en huid. Deze laatste twee factoren zijn vooral belangrijk als je de kapsalon in Rotterdam of een van de andere vestigingen bezoekt om je haar te laten kleuren.

Laat de stress van je afglijden en geniet van onze hoofdmassages

De medewerkers van de kapsalon in Rotterdam hebben aandacht voor je hoofdhuid. Want zonder een gezonde hoofdhuid kan jouw haar ook niet gezond zijn. Bovendien wil je toch niet dat je mooie nieuwe coupe wordt ontsierd door vettig haar of schilfertjes? Om je hoofdhuid helemaal gezond te houden, bieden we aangename hoofdmassages aan. Deze zijn geïnspireerd door Shiatsu technieken zodat jij helemaal tot rust komt in de kappersstoel. De medewerkers van de kapsalon in Rotterdam volgen regelmatig opleidingen om jou de beste haar- en beautyverzorging te kunnen geven.

Maak snel een afspraak in kapsalon in Rotterdam

Wil jij ook volop genieten van een hoofdmassage en vervolgens de deur uitlopen met een trendy nieuw kapsel? Wil jij je haar laten kleuren? Wil je extensions laten plaatsen? Of wil je een prachtig kapsel om mee te pronken op je verjaardagsfeest? Wat je ook wilt laten doen; maak nu online een afspraak in de kapsalon van Rotterdam. Telefonisch een afspraak maken kan natuurlijk ook. Bel hiervoor naar 010 222 33 35.
 

Vaak bekeken:

Kapsalon Rotterdam | Beste kapper Vlaardingen | Beste herenkapper Rotterdam