• Een ontspannende ervaring
  • Ook 's avonds geopend
  • Voor man, vrouw en kind

Highlights Dordrecht

Highlights in Dordrecht

Laat professionele highlights zetten bij de kapper in Dordrecht. Kapperazzi geeft je leuke highlights om jouw haar helemaal te doen stralen. We gebruiken hiervoor de beste professionele producten die de gezondheid van je haren respecteren. Jouw haren zijn bij ons dus in goede handen. Ontdek de mogelijkheden en maak online een afspraak.

Krijg het beste resultaat met highlights van de kapper in Dordrecht

Zelf highlights zetten levert nooit hetzelfde prachtige resultaat op als bij de kapper in Dordrecht. Jij wilt toch ook enkel het mooiste? Kom daarom naar Kapperazzi. Wij hebben heel wat ervaring met highlights. We weten perfect welke kleur jou het beste staat en waar we highlights moeten plaatsen om jouw gezicht te accentueren. Voor we beginnen met de behandeling luisteren we altijd aandachtig naar jouw wensen: wat voor highlights wil jij? Ook vertellen we je vooraf de prijs. Zo kom jij nooit voor verrassingen te staan als je highlights laat zetten bij onze kapper in Dordrecht.

Ontvang complimenten na je bezoek aan de kapsalon

Bij Kapperazzi in Dordrecht zijn mannen en vrouwen welkom voor een knipbeurt en highlights. Wil jij ook de kapsalon weer verlaten met een kapsel dat ongetwijfeld vele complimenten zal opleveren? Maak dan meteen online een afspraak of bel naar 078 614 14 60. Je bent ook van harte welkom in onze vestigingen in Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen.
 

Vaak bekeken:

Highlights Dordrecht | Kapsalon heren Vlaardingen | Cadeaubon kapper