• Een ontspannende ervaring
  • Ook 's avonds geopend
  • Voor man, vrouw en kind

Kapper Rotterdam

Een uitstekende kapper met een luisterend oor die vestigingen heeft in Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen, dat is Kapperazzi. Onze deuren staan open voor zowel dames als heren. Bij ons loop je weer helemaal ontspannen buiten met een leuk, nieuw kapsel dat je flatteert. Ontdek het zelf: maak online een afspraak in de kapsalon.

Krijg complimenten na je bezoek aan de kapper in Rotterdam, Schiedam of Vlaardingen

Of je nu gaat naar de kapsalon in Rotterdam, Vlaardingen of Schiedam, de kapper van Kapperazzi staat voor je klaar. Wil je een nieuwe coupe, maar weet je nog niet welke? Dan geven we je graag enkele ideeën. Heb je een voorbeeld gezien in een magazine of online? Dan passen we het aan volgens de vorm van jouw gezicht en kleuring. Zo loop jij de kapper in Rotterdam, Vlaardingen of Schiedam weer buiten met een tevreden glimlach en een kapsel dat vele complimenten zal krijgen. Om je haar enkel de beste verzorging te bieden, gebruiken wij professionele haarproducten. Denk daarbij aan shampoos en conditioners van American Crew of Schwarzkopf.

Ontspannende massages voor gezond haar

De kappers in onze verschillende vestigingen hebben aandacht voor meer dan enkel je haar. Ook je hoofdhuid komt aan bod. Zonder gezonde hoofdhuid heb je namelijk geen mooi, glanzend haar. Daarom kan je bij de kapper in Rotterdam, Vlaardingen en Schiedam ook terecht voor hoofdhuidanalyses en hoofdmassages. Deze massages zijn geïnspireerd op de Japanse Shiatsu technieken die zorgen dat jij helemaal tot rust komt. Onze medewerkers volgden hiervoor verschillende opleidingen.

Bekijk de openingsuren en plan jouw bezoek

Wil jij een afspraak boeken bij de kapper in Rotterdam, Schiedam of Vlaardingen? Dat kan. Bekijk onze openingsuren en boek vervolgens jouw afspraak online in de vestiging van jouw keuze. Of bel ons. We warmen alvast onze föhns voor je op.

Vaak bekeken:

Kapper Rotterdam | Dameskapsalon | Haar verven Dordrecht