• Een ontspannende ervaring
  • Ook 's avonds geopend
  • Voor man, vrouw en kind

Dameskapper Vlaardingen

Dé dameskapper in Vlaardingen

Kapperazzi is dé dameskapper in Vlaardingen. In onze kapsalon loop je altijd tevreden naar buiten met een mooi kapsel dat vele complimenten krijgt. Ontdek de veelzijdigheid van deze dameskapsalon in Vlaardingen en ontmoet de professionele kapsters van onze zaak. Lees verder of maak meteen een afspraak.

De dameskapper in Vlaardingen die luistert naar jouw wensen

De dameskapper van Kapperazzi is inmiddels welbekend in Vlaardingen en omgeving. Waarom? Omdat wij echt luisteren naar wat jij wilt. Wil jij een coupe net zoals je online of in een magazine hebt gezien? Dan krijg je dat! Waar nodig, passen we het kapsel aan volgens de vorm van je gezicht. Zo staat de coupe je nog beter. Heb je nog geen idee wat voor coupe je wilt? Dan geeft de dameskapper in Vlaardingen je met plezier enkele ideeën. Onze medewerkers gaan regelmatig naar trainingen en shows. Zo blijven ze op de hoogte van de nieuwste trends. Ook dat behoort tot onze service.

De kapper voor al je haarverzorging

De dameskapper van Kapperazzi in Vlaardingen is er niet enkel voor een nieuwe coupe, maar ook voor gezond haar. Aan de grondslag van gezond haar ligt een gezonde hoofdhuid. Daarom krijg je bij onze dameskapsalon in Vlaardingen ook hoofdmassages. De technieken hiervoor zijn geïnspireerd op het Japanse Shiatsu. Ze zijn dus even nuttig als ontspannend. Naast hoofdmassages, is de dameskapper in Vlaardingen ook ervaren in het zetten van extensions en highlights. Wil je jouw haar laten verven? Het kan allemaal bij Kapperazzi!

Maak een afspraak in onze filialen

Ontdek zelf wat onze dameskapsalon in Vlaardingen zo goed maakt door een keer langs te komen. Maak online een afspraak in de dameskapsalon in Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam of Dordrecht of bel naar 010 460 40 60. Bekijk zeker ook de lovende reviews van onze vele tevreden klanten.

Vaak bekeken:

Dameskapper Vlaardingen | Kapper Rotterdam zondag open | Highlights Rotterdam