• Een ontspannende ervaring
  • Ook 's avonds geopend
  • Voor man, vrouw en kind

Dameskapper Vlaardingen

Kapperazzi is de dameskapper in Vlaardingen. In onze kapsalon loopt je altijd tevreden naar buiten met een mooi kapsel dat vele complimenten krijgt. Ontdek waarom onze klanten ons de beste kapper van Vlaardingen noemen. Lees verder of maak meteen een afspraak.

De dameskapper in Vlaardingen die luistert naar jouw wensen

De dameskapper van Kapperazzi wordt ook wel de beste kapper van Vlaardingen genoemd. Waarom? Omdat wij echt luisteren naar wat jij wilt. Wil jij een coupe net zoals je online of in een magazine hebt gezien? Dan krijg je dat! Waar nodig, passen we het kapsel aan volgens de vorm van je gezicht. Zo staat de coupe je nog beter. Heb je nog geen idee wat voor coupe je wilt? Dan geeft de dameskapper in Vlaardingen je met plezier enkele ideeën. Onze medewerkers gaan regelmatig naar trainingen en shows. Zo blijven ze op de hoogte van de nieuwste trends. Ook dat behoort tot de service van de beste kapper van Vlaardingen.

De kapper voor al je haarverzorging

De dameskapper van Kapperazzi in Vlaardingen is er niet enkel voor een nieuwe coupe, maar ook voor gezond haar. Aan de grondslag van gezond haar, ligt een gezonde hoofdhuid. Daarom krijg je bij de beste kapper van Vlaardingen ook hoofdmassages. De technieken hiervoor zijn geïnspireerd op het Japanse Shiatsu. Ze zijn dus even nuttig als ontspannend.  Naast hoofdmassages, is de dameskapper in Vlaardingen ook ervaren in het zetten van extensions en highlights. Wil je jouw haar laten verven? Het kan allemaal bij Kapperazzi!

Maak een afspraak in onze filialen

Ontdek voor jezelf wat van ons de beste kapper van Vlaardingen maakt. Maak online een afspraak in de kapsalon in Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam of Dordrecht of bel 010 460 40 60. Bekijk zeker ook de lovende reviews van onze vele tevreden klanten.

Vaak bekeken:

Dameskapper Vlaardingen | Highlights Schiedam | Kinderkapper Vlaardingen