• Een ontspannende ervaring
  • Ook 's avonds geopend
  • Voor man, vrouw en kind

Kapper Vlaardingen

De kapper in Vlaardingen

Wanneer je op zoek bent naar een goede kapper in Vlaardingen, ben je van harte welkom in onze kapsalon. Ons team bestaat uit enthousiaste, gedreven en goed opgeleide kappers die jouw coupe omtoveren tot een plaatje. Wij luisteren aandachtig naar al jouw wensen en voorzien je graag van persoonlijk advies. Weet je al precies wat je met je kapsel wilt laten doen? Dan regelen we dat voor je. Heb je echter nog geen idee? Dan denken we graag met je mee! Kom naar onze kapsalon in Vlaardingen, vertel wat je wensen zijn en laat de rest over aan onze kapper.

Een kapper in Vlaardingen die alles weet over gezond haar

In onze kapsalon in Vlaardingen blijft het niet bij alleen knippen, verven of stylen. Wij vinden het namelijk ook belangrijk dat jouw haar gezond is. Daarom gebruiken we alleen haarproducten van de beste merken, zoals Schwarzkopf en American Crew. Bovendien geven we regelmatig hoofdhuidmassages, want een gezonde hoofdhuid is de basis voor een gezond kapsel. Deze massages zijn gebaseerd op de speciale Shiatsu technieken. Mede doordat we deze services bieden, worden we door menig klant gezien als de beste kapper van Vlaardingen.

Maak een afspraak bij jou in de buurt

Ben je benieuwd wat onze kapper in Vlaardingen voor jou kan betekenen? Maak dan nu online een afspraak. Woon je dichter bij Rotterdam, Schiedam of Dordrecht? Naast de kapsalon in Vlaardingen hebben we ook in deze woonplaatsen een vestiging van Kapperazzi zitten. Bij het maken van een afspraak kies je de vestiging uit die zich het dichtst bij jou bevindt. Bovendien kun je alvast het soort behandeling, de stylist en uiteraard de datum en tijd uitkiezen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010 460 40 60
 

Vaak bekeken:

Kapper Vlaardingen | Dameskapper Vlaardingen | Kapper Rotterdam zondag open